Thuis

Qingdao Qinyuan Steel Co., Ltd. Fabrieksreis

Klantenoverzichten
Dit is een vertrouwde op partner met snelle productie, de professionele dienst en stabiele kwaliteit.

—— Tippalagama Arachchilage Susan

aardige suppiler! opnieuw zal samenwerken!

—— Mohammed

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  Ons bedrijf heeft twee lijnen van het 1250 galvaniseren en één lijn van het galvaniseren 1000 die het voor de totale jaarlijkse output van 0,4 miljoen ton en jaarlijkse verkoop van 1 miljard yuans mogelijk maken. Ons bedrijf is één van de lokale belangrijke bedrijven en de geleverde eminente bijdragen tot de ontwikkeling van lokale economie geworden.

   

  Qingdao Qinyuan Steel Co., Ltd.Qingdao Qinyuan Steel Co., Ltd.Qingdao Qinyuan Steel Co., Ltd.Qingdao Qinyuan Steel Co., Ltd.Qingdao Qinyuan Steel Co., Ltd.Qingdao Qinyuan Steel Co., Ltd.

   

 • OEM / ODM

  De belangrijkste producten van ons bedrijf zijn vooraf geverft gegalvaniseerd staal, gegalvaniseerd staal, galvalume staal, golfstaalplaat en de steen met een laag bedekte tegel van het metaaldak.

   

  Qingdao Qinyuan Steel Co., Ltd.

   

  Qingdao Qinyuan Steel Co., Ltd.

   

  Qingdao Qinyuan Steel Co., Ltd.

   

  Qingdao Qinyuan Steel Co., Ltd.

   

  Qingdao Qinyuan Steel Co., Ltd.

   

  Qingdao Qinyuan Steel Co., Ltd.

   

  Qingdao Qinyuan Steel Co., Ltd.

   

  Qingdao Qinyuan Steel Co., Ltd.

 • R & D

  Qingdao Qinyuan Steel Co., Ltd.Qingdao Qinyuan Steel Co., Ltd.Qingdao Qinyuan Steel Co., Ltd.Qingdao Qinyuan Steel Co., Ltd.

   

  Het Staalco. van Qingdaoqinyuan, Ltd is een grote staalholding. Als buitenlandse handelsvenster van de van Staal China industrie, heeft het bedrijf uitgebreide uitwisselingen en vriendschappelijke samenwerking met binnenlandse en buitenlandse fabrikanten op basis van gelijkheid, wederzijds voordeel en win-win samenwerking, die zeer de gezonde en snelle ontwikkeling van de van Staal China industrie steunt. Volgens de algemene plaatsing en het professionele informatiebeheerbeleid van het groepsbedrijf, is het bedrijf hoofdzakelijk bezig geweest met de invoer van ijzer op erts-gebaseerde staal de industrie grondstoffen, productie en de uitvoer de reeks van van het bladmetaal (gegalvaniseerd, kleur-met een laag bedekte rol, gegalvaniseerde golfrol, aluminium-zink-geplateerde Rolling plaat, enz.) producten, met inbegrip van verwerking van verwante producten, productontwikkeling.
  Tegelijkertijd, voerden wij de de het meest geavanceerde siderurgie van de wereld, de ijzerproductie, het blad, rollen, de draadverwerking en technologie van het sponsijzermateriaal van Duitsland, Japan, België, de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en andere die landen in, met een volledig automatiseringssysteem wordt uitgerust. De meest geavanceerde technologie in de jaren '90, de grootste professionele staalproductie-installatie in China. Aangezien het in productie werd gezet, heeft het aangedrongen op de achtervolging van geavanceerde technologie en nooit opgehouden. Door ononderbroken technologische transformatie, heeft het zijn belangrijke technologie in technologie gehandhaafd.
  Momenteel, heeft ons bedrijf een akkoord met het Ijzermijn van Chana van Australië bereikt om meer dan 8,8 miljoen ton per jaar te veroorzaken. Het heeft goede behulpzame relaties met ijzerertsleveranciers in India, Brazilië en Venezuela, gevestigd en de belangrijkste ijzerertsimporteur in China geworden. Lange tijd, hebben het Ijzer van Qingdao Gangzhong & Staalco., Ltd briljante verwezenlijkingen in de ontwikkeling en de verrichting van zijn belangrijke producten, gemaakt en jaarlijkse verkoop als directe exporteur van binnenlandse staalondernemingen op grote schaal Baosteel, Laiwu Steel, het Ijzer en het Staal van Wuhan, Tiangang, enz. gevestigd. Met een verslag van US$9 miljard in de uitvoer, streven wij ernaar om China te maken

Contactgegevens
Qingdao Qinyuan Steel Co., Ltd.

Contactpersoon: Miss. Julia jiang

Tel.: 86-532-58971801

Fax: 86-532-58827118

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)