Thuis Nieuws

De klant van Srilankan bezocht onze galvalume productielijn

Klantenoverzichten
Dit is een vertrouwde op partner met snelle productie, de professionele dienst en stabiele kwaliteit.

—— Tippalagama Arachchilage Susan

aardige suppiler! opnieuw zal samenwerken!

—— Mohammed

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws

De klant van Srilankan bezocht onze galvalume productielijn

De klant van Srilankan bezocht onze galvalume productielijn

Op 24 December, 2018, op Kerstavond, kwamen de klanten van Sri Lankan aan onze bedrijfbezoeken ter plekke. Kwaliteitsproducten en de diensten, sterke bedrijfkwalificaties en geloofwaardigheid, en de vooruitzichten van de de goede industrieontwikkeling, daarom wil hij ons bezoeken.

 

Namens het bedrijf, drukte de voorzitter van het bedrijf warm onthaal aan het bezoek en de inspectie van de klanten uit, en schikte het gedetailleerd ontvangstwerk. Begeleid door de belangrijkste persoon verantwoordelijk voor elke afdeling, bezocht de klant de de productieworkshop van het bedrijf. Onder de begeleiding van relevant technisch personeel, nam de klant het productieproces van galvalume (aluzinc) staalrol op waar plaats, en de goede prestaties van de materialen maakten klantenwonder! De het verwante personeel van het bedrijf hebben leiders en gedetailleerde antwoorden aan allerlei die vragen gemaakt door klanten worden gesteld. De rijke professionele kennis en de uitstekende het werk capaciteit hebben ook een diep teken op klanten verlaten. Het begeleidende personeel introduceerde in detail het werkingsgebied van gebruik en gebruik van onze producten.

 

Na het bezoek, gaf de persoon verantwoordelijk voor het bedrijf een gedetailleerde inleiding aan de huidige ontwikkeling van het bedrijf, evenals technische verbeteringen en verkoopgevallen van het materiaal. De klant heeft diep op de goede werkomgeving van het bedrijf, op het ordelijke productieproces, op de strikte kwaliteitscontrole, op de harmonische werkende atmosfeer, en op de bedrijvige werknemers, en op de geleide grondige discussies met de hoogste leiding van het bedrijf op de toekomstige samenwerking tussen de twee partijen indruk gemaakt.

 

In de toekomst, zullen wij bijkomende win-win en gemeenschappelijke ontwikkeling in de voorgestelde samenwerkingsprojecten bereiken!

Bartijd : 2019-03-28 10:15:56 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Qingdao Qinyuan Steel Co., Ltd.

Contactpersoon: Miss. Julia jiang

Tel.: 86-532-58971801

Fax: 86-532-58827118

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)